Prvi napovednik za novo Walking Dead igro

Špil, ki nosi malce čudno ime Overkill’s The Walking Dead, bi sicer moral iziti že lani a je bil izid zamaknjen. In to za kar precej. Tako ima igra zaenkrat zakoličen datum izida šele v jeseni 2018.

Razvijalec Overkill, ki je sicer znan po svoji Payday seriji, bo razvil igro, ki bo popolnoma drugačna od avantur, ki nam jih sezonsko rezervirajo pri Telltale Games. Na izbiro bomo imeli štiri različne karakterje, vsak o njih pa bo posedoval svoje unikatne sposobnosti ter vlogo v skupini. Čaka nas precej akcije, kjer bomo nesrečne nemrtve napadali s pomočjo hladnih orožij ali pa bodo iz razdalje zapela strelna orožja. V svoji srži, bo Overkill’s The Walking Dead večigralsko sodelovalna prvoosebna streljačina, kjer bodo naenkrat lahko sodelovalno igrali štirje igralci.

Ker nas do izida čaka še kar precej čakanja, so razvijalci objavili prvi posnetek gre, kjer lahko vidimo prvega igralnega karakterja, ki sliši na ime Aidan. Napovednik žal ne prikaže samega igranja a je dovolj dober, da nakaže kaj približno nas čaka naslednje leto.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime