Battalion 1944, večigralska streljanka v drugi svetovni vojni, kmalu v Zgodnjem Dostopu

Če vam morda Call of Duty: WW2 ni prinesel dovolj akcije iz druge svetovne vojne, imata založnik Square Enix ter razvijalec Bulkhead Interactive za vas v pečici novo sladico.

Battalion 1944 bo tekel v pogonu Unreal Engine 4, obljublja pa klasično akcijo iz večigralskih spopadov, osredotočena pa naj bi bila na 5 vs 5 spopade med pehoto.

Špil bo 1. februarja izšel v programu Zgodnjega Dostopa na Steamu, kjer bo igralcem na voljo nekaj različnih map ter vsebina, ki naj bi bila zaenkrat osnovna, a naj bi se tekom razvoja nenehno dopolnjeval ter izpopolnjevala. Battalion 1944 bo striktno večigralski projekt, tako da se žal lahko poslovite od enoigralske kampanje, a upamo, da bo zaradi tega medmrežna akcija toliko bolj izpopolnjena. Ne bodo umanjkale niti mikrotranskacije, ki naj bi bile samo kozmetične in naj ne bi prinašale prednosti pred drugimi igralci.

Živi bili in videli, do takrat si lahko ogledate novi igralni napovednik ter uradno stran na Steamu.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!