Nova zgodovinska igra Total War: Three Kingdoms

Že pred kratkim smo pisali o novem Total War naslovu a nikar misliti, da gre za isto igro. Total War: Three Kingdoms ne bo nikakršen odvrtek, kot je bil prej najavljeni naslov, ampak se gre za polno pravno nadaljevanje zgodovinske Total War serije.

Tokrat bo dogajanje postavljeno v Kitajsko, bolj natančno leta 190, kjer bo vladal otroški cesar, ki bo v bistvu samo lutka zlobnemu cesarju Dong Zhao. Dežela tone vse globlje v anarhijo in ljudje čakajo svojega odrešitelja. Trije heroji bodo zbrali podporo in se podali na pohod proti Dong Zhao-u, to pa bodo storili s pomočjo bojevanja, trgovanja in političnih spletk, kar so vse običajne pritikline, ki spadajo pod vsak Total War naslov.

Za razliko od Total War: Thrones of Britannia, imajo Three Kingdoms že najavljen čas izida in sicer se bo to zgodilo jeseni 2018, špil pa ima tudi že svojo stran v Steam trgovini.

Čakanje nam bo olajšal spodnji napovednik, ki sicer ni igralni a dobro nakaže, kaj nas čaka konec leta.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Kitajska bo od svojih igralcev zahtevala, da za igranje iger registrirajo svoja prava imena

Kitajska je najboljši približek kakšni epizodi serije Black Mirror in njihov glavni cilj je popoln nadzor nad svojim prebivalstvom, katero bo kmalu...

Horizon Zero Dawn Complete Edition – čudovita zmes mehanskih dinozavrov in apokaliptične okolice

Ko so kakšno leto nazaj začele krožiti govorice o predelavi igre Horizon Zero Dawn za PC, so se te zdele tako nore...

Humble Bundle ponuja Ubisoftove igre po znižanih cenah

Danes se skoraj ne splača več kupovati iger ob izidu, saj v roku enega meseca dobimo naslov že za vsaj 25 %...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!