Nova zgodovinska igra Total War: Three Kingdoms

Že pred kratkim smo pisali o novem Total War naslovu a nikar misliti, da gre za isto igro. Total War: Three Kingdoms ne bo nikakršen odvrtek, kot je bil prej najavljeni naslov, ampak se gre za polno pravno nadaljevanje zgodovinske Total War serije.

Tokrat bo dogajanje postavljeno v Kitajsko, bolj natančno leta 190, kjer bo vladal otroški cesar, ki bo v bistvu samo lutka zlobnemu cesarju Dong Zhao. Dežela tone vse globlje v anarhijo in ljudje čakajo svojega odrešitelja. Trije heroji bodo zbrali podporo in se podali na pohod proti Dong Zhao-u, to pa bodo storili s pomočjo bojevanja, trgovanja in političnih spletk, kar so vse običajne pritikline, ki spadajo pod vsak Total War naslov.

Za razliko od Total War: Thrones of Britannia, imajo Three Kingdoms že najavljen čas izida in sicer se bo to zgodilo jeseni 2018, špil pa ima tudi že svojo stran v Steam trgovini.

Čakanje nam bo olajšal spodnji napovednik, ki sicer ni igralni a dobro nakaže, kaj nas čaka konec leta.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!