Book of the Dead – impresivna “igra” zgrajena v Unity pogonu

Zaradi vseh iger v Zgodnjem Dostopu, ki so izšle na Steamu in ker je večina teh bila, no, zanič, se je pogona Unity prejel slab sloves. Med ljudmi se je zasejalo prepričanje, da če želiš delati prvovrstni naslov z nadhudo grafiko, moraš poseči po bodisi Unreal ali pa CryEngine motorčku.

No, ekipa Demo Team, ki je poprej razvila impresivni Adam (2016) je včeraj prikazala kratki dražilnik iz nove igre Book of the Dead. Zakaj pišem igre v narekovajih? Prejšnji naslov izpod rok razvijalcev je bil v bistvu kratek film, zgrajen v Unity pogonu in se ni šlo za neko igralno zadevo. A za njihov nov projekt so napovedi drugačne, saj naj bi se šlo za interaktvino prvoosebno interaktivno zgodbo, ki naj bi dejansko izšla v obliki igre. Več informacij zaenkrat ni znanih, pustili so nam samo spodnji napovednik, ki kaže res osupljivo grafiko sprehajanja skozi gozd.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!