Metal Gear Survive bo vseboval mikrotransakcije in zahteval konstantno internetno povezavo

Metal Gear Survive je Konamijev poizkus razviti igro v Metal Gear vesolju, brez idejnega očeta Kojime. Špil bo v osnovi preživetvena večigralska streljanka (prisotna bo sicer tudi kampanja), ki bo vsebovala vse elemente, ki smo jih vajenih iz tosortnih naslovov, vključno  z zombiji.

A Metal Gear Survive bo vseboval še druge elemente, ki so dandanes na žalost postali skorajda stalnica v vseh večjih naslovih. Prisotne bodo mikro-transakacije, kjer lahko igralci z resničnim denarjem dokupijo bonuse, ki jim nato pomagajo v večigraslkih spopadih. Igrina valuta, imenovana “SV coins” bo prišla prav v primeru, če si boste denimo želeli dokupiti začasne izboljšane statistike karakterja in orožij ali pa če si boste morda zaželeli pohitritve pri nabiranju “Battle Points”; slednje bomo izkoriščali za nakup nove opreme.

Druga “zanimivost” je zahteva po konstantni internetni povezavi, ki naj bi omogočala brezšivno povezovanje med enoigralskim in večigralskim delom igre. Seveda zna to biti mučno za tiste, ki posedujejo nestabilen internet ali pa če si želite igrati na kakšnem odročnem delu, kjer povezava v omrežje sploh ni mogoča.

Metal Gear Survive izide kmalu in sicer marca 2018 in zanimivo bo videti, kako bodo igralci sprejeli nov del serije.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime