Silent Hills demo P.T. se je pojavil na PC-jih

Slavni demo grozljive igre Silent Hills, ki je dolgo tega navduševal v obliki dema na PlayStation 4, se je pojavil na PC-ju. Seveda tu ni govora v uradni verziji, saj založnik Konami za Silent Hill igre dandanes ni preveč zainteresiran ampak v modifikaciji, katero razvijajo PC-jaši. P.T. se je pojavil kar v dveh verzijah, saj se gre na tem mestu za dva povsem ločena projekta.

Prvi “remake” se imenuje Corridors, razvija pa ga tipček z imenom SmoggyChips. Ta je zaštartal pogon Unreal Engine 4, izdal je pa že kar beto verzijo projekta. Pričakujete lahko kar nekaj hroščev a zadeva je igrabilna, čeprav niso prisotne še vse stopnje iz igre. Spodaj lahko vidite igralni posnetek, kjer je med samim igranjem prikazano tudi samo ustvarjanje stopenj.

Drugi projekt prihaja iz strani Reddita, njihov uporabnik LinusPixel je dejansko povlekel teksture ter animacije iz originala in jih poskusil sestaviti v novem pogonu. Zadeva je malce bolj zakomplicirana za delovanje a vseeno je že moč igrati zelo zgodnji prototip.

P.T. je bil demo veliko večje igre Silent Hills, ki jo je založnik Konami na grozo vse igričarske baze leta 2015 preklical in upamo, da bo tudi PC-jaši lahko kmalu videli, zakaj je bila 3 leta nazaj tako presneto popularna in obžalovana.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime