Star Wars: Empire at War razvijalci želijo spočeti nadaljevanje, Electronic Arts zavit v molk

Star Wars je vsekakor velika znamka in čeprav je ta branža bila v preteklosti dobro zastopana, dandanes že kar težko najdemo kvaliteten naslov, ki bi odgovarjal tako kritikom, kot igralcem. Disney je že dolgo tega podpisal pogodbo z Electronic Arts, kateri so ekskluzivni razvijalec za Star Wars igre in njihov zadnji naslov, Star Wars: Battlefront 2, je bil sprejet vse prej kot toplo.

Razvijalec Petroglyph, ki v preteklosti ustvaril špil Star Wars: Empire at War je v nedavni Reddit AMA temi razkril, da je zelo zainteresiran za nadaljevanje njihovega projekta. Svojo ponudbo so poslali založniku, ta pa se na njihov predlog sploh ni odzval. Kot je razvijalec povedal v Reddit temi: “EA ima licenco za  vse Star Wars igre in trenutno ne izdelujejo visoko kakovostnih naslovov. Preprosto če vas ne zanimajo prvoosebne streljanke, niste prioriteta za njih.”

Očitno bomo še dolgo čakali na dostojnega naslednika Empire at War, na dostojni RPG pa verjetno še dlje.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!