Amnesia: Collection – brezplačno na Humble Bundle!

Če obožujete grozljive igre, potem mimo te ponudbe preprosto ne morete. Na spletni trgovini Humble Bundle trenutno poteka akcija, kjer lahko dobite Amnesia: Collection povsem brezplačno. Kolekcija vsebuje prvi del, imenovan The Dark Descent ter nadaljevanje A Machine for Pigs.

Medtem, ko se v enki potepamo po zapuščenem dvorcu in se spopadamo z grozotami, ki nas silijo v vedno večje globočine nočne more, nas v dvojki preganjajo nakaze, ki nosijo grozljive maske prašiča. Dvojka se sicer malce razlikuje od prvenca in pri kritikih ni bila tako toplo sprejeta a je vseeno solidna igra, kolekcija pa vam prinaša lep izkupiček grozljivosti, ki vam bo krajšala noči še dolgo vnaprej.

Amnesia: Collection lahko zastonj pridobite na sledeči povezavi, pridobljeni ključ pa registrirate na Steamu. Akcija je omejena zato pohitite z “nakupom”!

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!