PUBG bo kmalu doletelo ban kladivo

Razvijalec ima goljufanja v svoji huronsko popularni streljanki, Player Unknowns’s Battlegrounds, očitno poln kufer. Pravijo, da so ugotovili vzorec, ki jim bo omogočil permanentni ban velike količine goljufivcev. Številka je ogromna in tako naj bi kmalu v PUBG kmalu ugasnilo kar 100.000 računov.

Taka velika količina goljufov je samo kaplja v morje proti vsem trenutnim lastnikom igre. Kot smo že poročali, je PUBG pred kratkim postala najbolj prodajan naslov v PC zgodovini in številke samo rastejo. Špil bo tako kmalu dosegel 30 milijonov prodanih kopij in cifra se bo zagotovo še povečala. Razvijalci pridno skrbijo za posodobitve, v delu pa naj bi bil popolnoma nov sistem proti goljufanju a žal naj bi ta prišel s svojimi pomanjkljivostmi. Ta naj bi oprezal za vsemi zunanjimi programi med katere spada tudi grafično orodje ReShade, ki je zelo popularno med PC igričarji.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. O šment ti goljufi! Pismo jih je veliko. Da o poševnookih imigrantih sploh ne govorim. Zategadelj tudi sam igre ne igram več. Igralecneznančeva bojišča so šla po zlu

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime