Gigantic nas zapušča v mesecu juliju

Brezplačna igra Gigantic, MOBA tretjeosebna streljačina, je izšla v sredini leta 2017, a žal ni nikoli dosegla pričakovan razvijalcev in Perfect World so se odločili, da jo zaprejo 31. julija. Vsem so se iskreno opravičili in zahvalili za odlične mesece, ki so jih doživeli skupaj, ampak je bila žal skupnost igre premajhna za nadaljnji razvoj ter podporo. Sedaj so dodali še zadnjo posodobitev, ki je prinesla novega junaka, nekaj sprememb v trgovini, spremembe pri raznih junakih, nove pošasti in še druge ne tako pomembne stvari.

V video posnetku spodaj si lahko ogledate igralni posnetek, kako izgleda Gigantic, seveda pa jo lahko tudi sami testirate, saj je popolnoma brezplačna na platformi Steam ali Microsoft trgovini.

To je že druga igra v kratkem razmaku, ki zapira svoja vrata. Pred kratkim smo pisali o zaprtju Paragona in očitno je konkurenca na večigralskem področju te dni res močna in preživijo lahko samo najmočnejši.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime