A Total War Saga: Thrones of Britannia dobil datum izida ter sistemske zahteve

Založnik SEGA je najavil tudi uraden datum izida A Total War Saga: Thrones of Britannia. Ta se bo zgodil zelo kmalu in sicer 19. aprila 2018, tako da bomo po malce dolgi suši končno prejeli nov del v historični sagi Total War. Spomnimo, tu se ne gre za polnopravno nadaljevanje, ki bo izšlo konec leta, ampak za samostojen naslov, ki se bo osredotočal na Bitko v Edingtonu, kjer se bomo bojevali proti Vikingom.  Moč bo nadzorovati deset različnih frakcij, seveda pa bodo prisotne vse klasične Total War pritikline kot so bojevanje, zbiranje zaveznikov, nadgrajevanje mest ter trgovanje.

SEGA je tudi naznanila uradne sistemske zahteve, ki si ji lahko ogledate zgoraj. Te niso pretirane in Thrones of Britannia bo moč poganjati tudi na šibkejših mašinah. Na koncu so na plano izpustili še nekaj novih slik, ki kažejo lepo podobo iz nadgrajenega Total War: Attila pogona.

 

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!