PUBG bo onemogočil “Family Share” v Steamu

PUBG je od izida v svoji polni verziji stavil največ na dve stvari: optimiziranost igre ter bojevanje pred goljufivci. Medtem, ko je svojo optimiziranost do neke mere že precej izboljšal, mu ostaja trn v peti goljufanje. Pred kratkim smo poročali o “ban kladivu”, kjer bo izginilo do 100.000 računov, od nastopa igre v Zgodnjem Dostopu pa naj bi bilo izgnanih že preko 1.5 milijona računov. A razvijalec dela dalje na svoji zaščiti in kmalu bodo prišli novi ukrepi.

Tako kmalu ne bodo več dovoljeni programi, ki igri izboljšajo grafiko čeprav ti nimajo ravno direktne povezave z goljufanjem. A igralci že poročajo, da nekateri izrabljajo popularno orodje ReShade in sicer tako, da se denimo vseh čelade obarvajo v svetlečo rožnato barvo, to pa seveda pomaga nepridipravom, da lažje opazijo nasprotnika iz daljave.

Kmalu naj bi izboljšave doletele tudi orodje za poročanje o goljufivcih, onemogočeno pa bo deljenje naslova s prijatelji preko Steamove funkcije “Family Share”. To naj bi storili, saj naj bi slednja vsebovala ranljivosti, ki jo nepošteneži pridoma izkoriščajo.

Bo Players Unknown’s Battlegrounds postal kmalu povsem pošteno bojišče? Počakajmo in videli bomo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime