Crash Bandicoot N. Sane Trilogy zna v 2018 prispeti na PC

Crash Bandicoot je v svoji prenovljeni različici naravnost navdušil tako kritike kot tudi igralce, žal pa je izšel ekskluzivno za PlayStation 4. Sedaj se zna situacija zasukati, glede na nedavno izjavo Max Arguilea. ki je zaposlen pri GB Eye, njihova dejavnost pa je marketinška dejavnost v Evropi.

“Nova igra je bila velik uspeh v trgovinah in to praktično brez porabljenih sredstev v marketingu. Naslednje leto bo še bolj obširno (Switch in PC), prišla pa bo še ena igra v 2019.” Torej, ne da se lahko samo veselimo Crash Bandicoot N. Sane Trilogy na PC-ju, zadeva bo izšla še na popularni Nintendovi konzoli Switch, naslednje leto pa se lahko veselimo celo nadaljevanja!

Več zaenkrat ni znanega in vse je zaenkrat dovolj nepotrjeno, a glede na to, da je založnik igre Activision, PC predelava ni tako daleč od resnice.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!