Twitch streamer “DrDisRespect” se je vrnil v velikem slogu

Popularni streamer DrDisRespect, ki na svojem Twitch streamu preigrava predvsem Battle Royal igre kot so PUBG in H1Z1, je decembra 2017 prenehal s prenosi. Razlog naj bi bila njegova nezvestoba ženi a dolgo brez svojih gledalcev očitno ni mogel zdržati. Tako se je včeraj vrnil v polnem slogu na Twitch in v zelo kratkem času si je nabral ogromno število gledalcev. Nedolgo tega smo poročali o streamerju Tyler1, ki se je prav tako po premoru vrnil med žaromete in nabral na višku preko 400.000  gledalcev, medtem ko so se nato ob sumljivem času Twitchu zrušili strežniki.

 

DrDisRespect se je prej omenjeni rekordni številki močno približal saj je presegel kar 387.000 istočasnih gledalcev, enako kot pri Tyler-ju pa je začel pri tej ogromni cifri, Twitch začel kazati znake preobremenjenosti.

Seveda pri takšni gledanosti kar dežujejo donacije. Veliko ljudi mu je doniralo izkupičke po 500$, medtem ko mu je en junak namenil kar 5.000$. DrDisRespect med prenosom ni govoril veliko o svoji nezvestobi do žene ter svojemu umiku, je pa namignil, da ima v letu 2018 ogromno projektov in da bo to “njegovo leto”.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime