League of Legends dobiva novega šampiona – Kai’So

Razvijalec Riot je včeraj izdal prvi igralni posnetek nove junakinje Kai’Se v popularni večigralski igri League of Legends.

Gre za zanimivega prvaka, ki je nekakšna mešanica “Marksman/ADC” karakterja, ki lahko škodo deli od daleč ali od blizu, seveda odvisno od situacije. Kai’Sa nima ravno ogromno zdravja, zato bo poudarek na čim hitrejšem ubijanju in umikanju.

Riot razkril odstotke pri odpiranju “loot-boxov” v League of Legends

 

S Kai’Sino sposobnostjo, imenovano “Caustic Wounds”, nasprotnike označimo s “Plasmo”, ki je junakinjina glavna značilnost, in jo lahko “stackamo” do štirikrat, kar doda bonus škodo. Z napadom po štirih “Plasmah” raztrgamo tarčo, s tem pa zadamo 15–20 % več škode glede na stopnjo.

Kai’Sa ima še sposobnost Icathian Rain, s katero izstreli šest izstrelkov, ki se razporedijo po tarčah, in je priporočljiva za finiširanje nasprotnika, saj dodeli več škode sovražnikom z manj zdravja. Tu je še sposobnost Void Seeker, s katero izstreli Void izstrelek na nasprotnika, tega razkrije za 4 sekunde in mu doda dve “Plasmi”. Sposobnost Supercharger doda hitrejše premikanja, a med tem ne moremo napadati, medtem ko Killer Instinct omogoči hiter skok do nasprotnika, označenega s “Plasmo”, za kratek čas pa nato pridobimo tudi ščit, odporen na škodo.

Kai’sa izgleda zanimivo, videli pa bomo, kako jo bodo veterani sprejeli med svoje izbrance šampionov. Več si lahko preberete na uradni League of Legends strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime