Crash Bandicoot N. Sane Trilogy za PC dobil prve slike ter napovednik

Založnik Activision je izdal nove slike iz njihove prihajajoče igre Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Ta je sicer že izšla za PlayStation 4, sedaj pa igralci nestrpno pričakujejo predelavo za PC, Xbox One in celo Nintendo Switch.

Trilogija vsebuje tri predelane naslove: Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back in Crash Bandicoot 3: Warped, skupaj z izboljšano grafiko, ki jo je razvijalec humorno poimenoval “N. Hanced Fur-K”.

Ni še znano, ali bo predelana verzija Crash Bandicoot N. Sane Trilogy za PC tekla pri 30 ali 60 sličicah na sekundo, a je na PAX-u 2017 predstavniku ušla novica, da naj bi igra tekla pri 60 sličicah in podpirala 4K resolucije.

Razkrite so tudi prve minimalne strojne zahteve za PC, ki so k sreči precej skromne:

  • OS: Windows 7
  • Procesor: Intel Core i5-750 @ 2.67 GHz | AMD Phenom II X4 965 @ 3.4 GHz
  • Spomin: 8 GB RAM
  • Grafična kartica: NVIDIA GeForce GTX 660 2 GB / AMD Radeon HD 7850 2 GB

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy ima napovedan izid 10. julija 2018, v naši partnerski trgovini EIGRE pa jo je moč prednaročiti v fizični obliki za res zelo nizko ceno, tako za PC kot za Xbox One, PlayStation 4 in Nintendo Switch.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!