Fortnite streamer Ninja zasluži mesečno 500.000 $

Pisali smo že, kako se je popularni streamer “Ninja” pred kratkim združil s kanadskim raperejem Drakom in podrl Twitch rekord v gledanosti. Pri takem številu gledalcev bi človek pričakoval tudi kar nekaj denarcev, kajne? In prav bi imel.

“Ninja”, čigar pravo ime je Tyler Blevins, je imel pred kratkim intervju s televizijsko hišo CNBC, kjer je razkril svoje prihodke. Tyler pravi, da mu Fortnite streamanje mesečno nanese okoli 500.000 $, kar je naravnost nepredstavljiva količina denarja za eno mesečno delo. Pravi, da večino denarja dobi od Amazon in Twitch Prime naročnikov, svoj huronski uspeh pa pripisuje prav igri Fortnite, ki je “najbolj vroča igra ta hip.”

In čeprav je “Ninja” zelo uspešen, je ostal prizemljen dečko in je svojim sledilcem podal par nasvetov:

“Vsi otroci tam zunaj, ne morete kar vsega pustiti in se fokusirati na igranje iger za preživetje. To je postala zelo tekmovalna kariera in prepričajte se, da si najprej zagotovite varno prihodnost. Med svojim uspehom sem ostal v službi pri Noodles and Company ter nadaljeval svoje šolanje, hkrati  pa sem streamal in tekmoval v igri Halo.”

Modre besede komaj 26-letnega možaka, ki je pri svojih letih zaslužil več kot bomo mi navadni smrtniki v celem življenju.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime