Fortnite streamer Ninja zasluži mesečno 500.000 $

Pisali smo že, kako se je popularni streamer “Ninja” pred kratkim združil s kanadskim raperejem Drakom in podrl Twitch rekord v gledanosti. Pri takem številu gledalcev bi človek pričakoval tudi kar nekaj denarcev, kajne? In prav bi imel.

“Ninja”, čigar pravo ime je Tyler Blevins, je imel pred kratkim intervju s televizijsko hišo CNBC, kjer je razkril svoje prihodke. Tyler pravi, da mu Fortnite streamanje mesečno nanese okoli 500.000 $, kar je naravnost nepredstavljiva količina denarja za eno mesečno delo. Pravi, da večino denarja dobi od Amazon in Twitch Prime naročnikov, svoj huronski uspeh pa pripisuje prav igri Fortnite, ki je “najbolj vroča igra ta hip.”

In čeprav je “Ninja” zelo uspešen, je ostal prizemljen dečko in je svojim sledilcem podal par nasvetov:

“Vsi otroci tam zunaj, ne morete kar vsega pustiti in se fokusirati na igranje iger za preživetje. To je postala zelo tekmovalna kariera in prepričajte se, da si najprej zagotovite varno prihodnost. Med svojim uspehom sem ostal v službi pri Noodles and Company ter nadaljeval svoje šolanje, hkrati  pa sem streamal in tekmoval v igri Halo.”

Modre besede komaj 26-letnega možaka, ki je pri svojih letih zaslužil več kot bomo mi navadni smrtniki v celem življenju.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

1 KOMENTAR

  1. Naslednjič dobite prave informacije. Ninja na mesec dobi kr neki čez miljon samo v subscriberjih. Kaj šele z donacijami itd.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!