Tyler “Ninja” Blevins streamer se je združil z raperjem Drakom in porušil rekord v gledanosti

Tyler “Ninja” Blevins je v zadnjih mesecih močno pridobil na popularnosti. Samo med 22. februarjem in 3. marcem je pridobil preko 50.000 naročnikov, vse to pa mu je omogočila huronsko popularna večigralska igra Fortnite.

Fortnite bo kmalu moč igrati na telefonih.

A včeraj je Tyler za svoje privržence pripravil prav posebno presenečenje: v svoj stream je povabil kanadskega raperja Draka, in sledila je eksplozija gledalcev. V zelo kratkem času se je nabralo ogromno število privržencev in ni trajalo dolgo, da je bil porušen Twitch rekord. Tega je prej držal Tyler1, kjer ga je naenkrat gledalo 400.000 gledalcev. No, naveza Ninje in Draka je ta dosežek pustila v prahu, saj je njun stream prilezel do impresivne številke 600.000. Kot da to še ni bilo dovolj, sta se pridružila še Travis Scott in JuJu Smith-Schuster, kar je iz prenosa naredilo pravo mešanico slavnih osebnosti.

Drake, ki v igri nosi ime “TheBoyDuddus”, je prvič sodeloval v streamu in morda se bo po takem odzivu še kdaj vrnil. Med prenosom je pokazal kar nekaj znanja o Fortnitu, sam pa meni, da bi razvijalci morali svoje napore osredotočiti na posodabljanje obstoječe mape, ne pa kreiranju nove.

Posnetek prenosa si lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime