PUBG sedaj tudi na telefonih

No, ni ravno trajalo dolgo, da so razvijalci igre PUBG pripravili svoj odgovor na predelavo konkurenčne igre Fortnite za mobilne telefone.

Čeprav je Player Unknown’s Battlegrounds na mobilnih telefonih že nekaj časa nazaj izšel na Kitajskem, jih je očitno prav poteza konkurenta prisilila, da igro podprejo tudi v drugih državah. Najprej je bilo prisotno testiranje v Kanadi, sedaj pa smo svojo verzijo dobili tudi v Sloveniji, kjer jo je moč prenesti tako v Android kot v iOS trgovini.

Igra vam bo pobrala okoli 1 GB prostora, je pa presenetljivo verna preslikava PC verzije. Seveda je grafika izgubila na svoji lepoti in merjenje na zaslonih na dotik zna povzročiti puljenje las, a še vedno gre za 100 igralcev na mapi, ki se postopoma manjša.

Fortnite prihaja na telefone!

Zadeva je tudi zelo dobro optimizirana, povrhu vsega pa je, za razliko od PC inačice, popolnoma brezplačna, tako da se jo splača vsaj preizkusiti.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!