ASUS postal partner dogodka Gaming brez izgovorov!

Naš dogodek Gaming brez izgovorov se počasi približuje, in čeprav so začetni plani za izvedbo bili začrtani že dolgo nazaj, naše delo še zdaleč ni opravljeno. V trudu, da bo dogodek čimbolj izpopolnjen ter poln zanimivosti, tako za tekmovalce kot same obiskovalce, smo v svoje vrste pridobili še enega velikega partnerja, ki nam bo pomagal pri realizaciji vseh naših načrtov.

Tako lahko z velikim veseljem oznanimo sodelovanje z ASUS-om, ki bo prvič v zgodovini Slovenije sodeloval na pravem gaming dogodku. V te namene bodo na prizorišču prisotni štirje vrhunski prenosniki iz njihove linije izdelkov, namenjenih igričarjem, ki jih bodo lahko radovedneži tudi praktično preizkusili. Med njimi izstopa pošastni Asus prenosnik ROG Strix SCAR GL703VM-EE109T, ki vsebuje Intel® Core™ i7-7700HQ (2,8 GHz), 16 GB delovnega pomnilnika, grafično kartico NVIDIA® GeForce GTX 1060 ter 512 GB SSD diska in je kot tak namenjen največjim gaming navdušencem, ki poleg prenosljivosti potrebujejo tudi moč.

Asus prenosnik ROG Strix SCAR GL703VM-EE109T

ASUS nam je že lani decembra odstopil prenosnik za opis, in sicer je šlo za Asus VivoBook Pro N580VD, v prihodnosti pa lahko pričakujete tudi dva nova opisa iz njihove linije prenosnikov.

Kdo je ASUS?

ASUS je dobil priznanje v Fortune reviji za “eno od najbolj spoštljivih podjetij na svetu” in prizadevajo si ustvarjati izdelke za današnje in bodoče pametno življenje. Njihov impresiven portfolio vključuje izdelke, kot so Zenbo, Zenfon, Zenbook in celo vrsto IT naprav in komponent, vključno z AR, VR in IoT.

ASUS po celem svetu zaposluje preko 17.000 ljudi in preko 5.500 svetovno talentiranih uslužbencev v R&D oddelku. Žene jih inovacija, njihova zavezanost kvaliteti jim je prinesla 4.385 nagrad, njihov dobiček pa je v letu 2016 znašal 13.3 milijarde dolarjev.

Navdih za njihovo ime je mitološki konj Pegasus, ki v grški mitologiji simbolizira modrost in znanje. ASUS povzema moč, čistost in pustolovski duh te fantastične živali in išče nove višine z vsakim novim produktom.

Tajvanska industrijska tehnologija je močno zrasla v zadnjih desetletjih in je sedaj eden glavnih igralcev na svetovnem trgu. ASUS, ki je začel kot proizvajalec matičnih plošč z nekaj zaposlenimi, je že dolgo v ospredju te rasti in je sedaj vodilno tajvansko informacijsko podjetje z več kot 17.000 zaposlenimi po vsem svetu. ASUS izdeluje produkte v skoraj vseh področjih informacijske tehnologije, vključno z računalniškimi komponentami, dodatki, prenosnimi računalniki, tablicami, strežniki in pametnimi telefoni.

ASUS se tako pridružuje naši vrsti partnerjev pri dogodku “Gaming brez izgovorov”, ki se bo zgodil 14. 4. 2018 na lokaciji Citypark v Ljubljani. Skupaj z njihovo pomočjo bomo izpeljali dva velika turnirja, in sicer v igrah Counter-Strike: Global Offensive ter FIFA18.

V kolikor se zanimate za nakup enega izmed Asus prenosnikov, pa lahko to po ugodnih cenah storite pri Telekomu Slovenije.

Upamo, da se na dogodku zberete v čim večjem številu, zato ste tako igralci kot sami obiskovalci vljudno vabljeni na Gaming brez izgovorov! Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo tudi v klepetu na našem Discord kanalu (klikni me, potrebujete program Discord).

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime