Fortnite Mobile v svoje vrste privabil tudi punce

Da je Fortnite hudo popularna igra, vemo praktično vsi. A s selitvijo igre na mobilne telefone, se v večigralske dvoboje vključuje tudi druga demografija, ki nikoli poprej ni sodelovala v napetih večigralskih spopadih.

Kot poroča spletna stran Kotaku, se je na Twitterju prikazalo mnogo sporočil, kjer fantje opažajo porast v populaciji igre z ženske strani. Tweeti so precej zabavni, kot so primeri: “Sedaj punce končno vedo, kako nam je.” in “Odkar punca igra Fortnite, kar naenkrat jaz prosim za njeno pozornost.” A nekateri se tudi pritožujejo, češ: “Odkar punce igrajo Fortnite, sem dobil občutek, da igre ne bi smel več igrati.

Zaradi svoje popularnosti je nekatere igralce Fortnite popolnoma obsedel, kar je seveda povzročilo probleme v vezah. Kdo sploh ima čas za odpisovanje SMS-ov, ko poteka napeta bitka, kajne? Seveda je radovednost dala svoje in punce so začele preverjati, kaj za vraga je obsedlo njihove partnerje. A ujele so se v past, saj ko enkrat začneš igrati Fortnite, ne uideš tako zlahka.

Kako igrati Fortnite na telefonih?

Učitelj v srednji šoli, Nick Gutierrez, je opazil, da je mobilna verzija Fortnita tista igra, ki jo igrajo tudi neigralci. V njihovi šoli se nahajajo učenci, ki imajo nizek prihodek in si zaradi tega ne morejo privoščiti PC-ja. Mobilna verzija igre jim omogoča, da sledijo popularnemu trendu in se ne počutijo izločene. Nick Fisher, še en učitelj, pa je opazil, da veliko več deklet igra Fortnite, zdaj ko je ta izšla tudi na telefonih.

In to je super. Igričarska kultura počasi prerašča okove, ki narekujejo, da igre igrajo samo moški, poleg tega pa je špil povsem brezplačen in je tako odličen za uvajanje v naš preljubi način preživljanja prostega časa tudi za tiste, ki jih prej to sploh ni zanimalo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime