Skyrim VR sedaj na voljo

Pisali smo že o napovedi igre Skyrim VR, ki bo po neštetih predelavah, doživela še eno za PC VR-sisteme, kot sta Oculus Rift ter HTC Vive.

No, zadeva je končno izšla na Steamu in za ceno 59,99 € dobite polno igro ter vse do sedaj izdane DLC-je.

Igro smo si prigrabili tudi mi in jo na hitro stestirali na napravi Oculus Rift. Priznati je treba, da je zadeva odlično optimizirana in za razliko od Bethesdinega prejšnjega VR-naslova, Fallout 4 VR, vključuje veliko več opcij za udobno VR-izkušnjo. Mahanje z mečem po nasprotnikih je zadovoljivo, a posebej navdušuje magija ter igranje z lokom. Žal ni to popolna VR-izkušnja, saj pobiranje predmetov ne izkorišča svojih polnih zmožnosti, ampak naokoli razmetane stvari pridobimo v svoj inventorij samo s stiskom gumba. Prav tako bi bilo lepo, da bi v igri imeli izrisano telo in roke, saj če ne držimo orožja, pred sabo vidimo samo oba joysticka.

Katero VR napravo izbrati?

A kljub temu je to Skyrim v VR, in ko prvič ugledamo napad zmaja, smo pošteno impresionirani, še posebej pa se veselimo modifikacij (nekatere že delujejo!), ki bodo zagotovo še pošteno preoblikovali igro.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!