Fallout: New California po devetih letih razvoja vstopa v beto

Preden vaš srčni utrip poskoči, naj hitro dodamo, da ne gre za uraden izdelek, ampak za modifikacijo s strani navdušene skupnosti.

Fallout: New California bo namreč služil kot preddel popularnemu Fallout: New Vegas, ki velja za mnoge kot najboljši del v seriji. Na žalost bo tudi zgrajen na njegovem pogonu, ki je dandanes že močno ostarel, a vseeno so razvijalci poskrbeli za precej osupljiv izdelek.

Mod je bil v nastajanju kar 9 let in spočetka je bil imenovan Fallout: Project Brazil. Kasneje so spremenili ime v bolj prepoznavnega, New California, in po dolgem razvoju so sedaj končno prišli do točke, ko lahko končni izdelek vstopi v beta verzijo.

Fallout 4: New Vegas – mod, ki prenese New Vegas v pogon od Fallout 4

Kakor napovedujejo razvijalci, bo Fallout: New California vseboval kar 14.000 vrstic dialoga, ki ga bo dostavilo 42 igralcev za nekje 60 karakterjev. Za primerjavo: Fallout: New Vegas je vseboval 65.000 vrstic, medtem ko Fallout 3 40.000 vrstic dialoga.

Poleg vsega tega naj bi modifikacija omogočala več različnih poti skozi zgodbo, ob zaključku pa se lahko zgodi kar 12 različnih koncev, ki se bodo odvili glede na naše odločitve v igri.

Modifikacijo lahko spremljate na sledeči strani, upamo pa, da bo zadeva ob izidu bolj spolirana kot njen vzornik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime