Crucial postal partner dogodka Gaming brez izgovorov!

Za naš dogodek Gaming brez izgovorov pospešeno sestavljamo računalnike in med vsemi komponentami ne smemo pozabiti na disk ter, seveda, pomnilnik.

Na tem mestu je v naše vrste vskočilo podjetje Crucial in nam priskrbelo hitre SSD diske, imenovane SSD MX 500 250 GB. Poskrbeli pa so tudi za pomnilnik, tako bodo naše PC-je krasili 8 GB RGB Tracer RAM pomnilniki. RGB pomnilnik bo poskrbel, da naši računalniki ne bodo samo učinkoviti, ampak tudi prava paša za oči!

Kdo je Crucial?

Crucial je blagovna znamka enega vodilnih proizvajalcev pomnilniških komponent na svetu Micron, kar je edinstveno v svetu pomnilnikov in tudi na našem trgu.

Proizvajajo visoko kakovostne izdelke, ki pobirajo nagrade in priznanja na vseh področjih pomnilnikov: bliskovni pomnilniki (flash, USB ključki), pomnilne kartice in čitalci, pomnilniki za računalnike in SSD pogoni.

Podjetje ima več kot 10 let izkušenj na področju pomnilnikov in je sinonim za zanesljive in zmogljive izdelke, kar se odseva v zadovoljstvu uporabnikov in številnih nagradah. Poleg tega je Crucial certificiran proizvajalec nadomestnih delov in nadgradenj (pomnilnikov) za računalnike številnih proizvajalcev in tipov.


Crucial se tako pridružuje naši vrsti partnerjev pri dogodku “Gaming brez izgovorov”, ki se bo zgodil 14. 4. 2018 na lokaciji Citypark v Ljubljani. Skupaj z njihovo pomočjo bomo izpeljali dva velika turnirja, in sicer v igrah Counter-Strike: Global Offensive ter FIFA18.

Upamo, da se na dogodku zberete v čim večjem številu, zato ste tako igralci kot sami obiskovalci vljudno vabljeni na Gaming brez izgovorov! Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo tudi v klepetu na našem Discord kanalu (klikni me, potrebujete program Discord).

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime