The Darwin Project postal brezplačen

Zanimiva večigralska igra The Darwin Project je prišla v obliki zgodnjega dostopa na Steam na začetku marca. Takrat je za igranje postavila ceno 14,99 €, a še preden je zapustila ta dostop, je popolnoma obrnila svoj poslovni model in postala brezplačna (F2P) igra.

Razlog za to je preprosto premajhna količina igralcev, ki bi zapolnili določene regije mape igralnega strežnika. Zato se je razvijalec Scavengers Studio odločil za edino še možno potezo in igro ponudil povsem zastonj, s čimer, vsaj takšno je upanje, naj bi pridobili dovolj veliko število novih igralcev.

The Darwin Project smo si že ogledali, preberite si naše mnenje.

Tisti, ki ste The Darwin Project že kupili, boste 24. aprila pridobili “Founder’s Pack, z vsebovanimi raznimi dobrotami, od legendarnih orožij do oblek, v paketu pa bo tudi 5 posebnih darilc.

Razvijalec obljublja, da se igra ne bo nikoli spremenila v “pay-to-win” poslovni model in da ostajajo na poti uresničitve svoje vizije igre.

Igro si lahko prenesete na sledeči povezavi.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!