The Witcher Enhanced Edition brezplačno na GoGu!

Vsi vemo, da je The Witcher 3 postal ena najbolj popularnih RPG-jev pod soncem, ki jo odlikuje odlična atmosfera, dobra zgodba ter oči iztikajoča grafika. Da izvemo pravi razlog za takšno prepoznavnost franšize, se je treba ozreti na sam začetek, v tem primeru kar 11 let nazaj, ko je izšel prvi del.

Ta sicer ima svoje probleme, kot je omejeno premikanje ter zmedeno bojevanje, a vseeno vsebuje dobro zgodbo in se jo splača preizkusiti, še posebej, če jo lahko dobite zastonj.

To pot je ubrala spletna trgovina GoG, ki se je odločila med svoje uporabnike podeliti dve dobroti. Najprej lahko pridobite brezplačen Gwent Card Keg za njihovo igro Gwent, zraven pa vam dodelijo povsem brezplačno kopijo igre The Witcher Enhanced Edition.

Kako do teh dobrot? Preprosto, najprej si ustvarite brezplačen račun na njihovi strani GoG, potem pa se s klikom na tole povezavo naročite na njihove novice. Samodejno vam bo v knjižico dodana Gwent Card Keg, s klikom na The Witcher igro, pa slednjo pridobite za točno 0 €!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime