Hamilton Chu, izvršni producent igre Hearthstone, zapustil Blizzard

Par dni nazaj je vodilni mož igre Hearthstone, Ben Brode, užalostil svoje oboževalce z novico, da se je njegov čas pri igri in pri podjetju Blizzard dokončno iztekel.

Ben Brode je to novico sporočil preko Twitterja, kjer pa mu je odgovoril še en član ekipe, in sicer Hamilton Chu, ki je bil pri Blizzardu zaposlen kot izvršni producent igre Hearthstone. Na Benov Tweet, kjer je bilo zapisano, da je to njegov zadnji dan pri Blizzardu, je samo odgovoril: “Čudno! Tudi moj je bil …”

Oba bivša Blizzardova zaposlena imata svoj Twitter status nastavljen na: “Začenjam nekaj novega!”

Pri ekipi Team 5, ki vodi razvoj Hearthstona, je bil Ben Brode najvidnejši član, saj je prav on najbolj komuniciral s skupnostjo. Hamilton pa je deloval bolj v ozadju in je bil odgovoren za zabaven tekst na kartah v razširitvi Whispers of the Old Gods, pomagal pa je tudi pri strateškem načrtovanju pri igrah Hearthstone in World of Warcraft.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!