Fortnite – televizorji prikazujejo sliko lame ter oddajajo Morsejevo kodo

Že včeraj smo pisali o najverjetneje apokaliptičnem dogodku, ki bo najbrž kmalu doletel igro Fortnite. Igralci so odkrili kavč na strehi Tilted Towers, poleg pa so še table, ki napovedujejo padec kometa. Tega lahko že nekaj časa opazujemo na nebu, popravek 3.6 pa je okoli kometa dodal čudne neznane leteče predmete, tako da nas morda celo čaka invazija nezemeljskih bitij.

Čudnost se nadaljuje tudi danes, saj so vsi prej neaktivni televizorji nenadoma oživeli. Igralci poročajo, da TV-ji prikazujejo sliko lame, zraven pa se sliši čuden zvok, ki spominja na Morsejevo kodo. Po tem, ko so igralci opazili nenavadne sprejemnike, je uradni Fortnite Twitter račun pod objavo dodal tole sliko:

Pretkani “dataminerji”, ki odprejo datoteke in jih raziščejo do zadnjih podrobnosti, so odkrili kar nekaj zanimivostih pri posodobitvi 3.6. Razkrili so namreč kar nekaj novih zvočnih datotek, imenovanih “Meteor”. Zvočne datoteke, združene v zvočni posnetek, lahko poslušate tule. Zanimivo je, da ena od datotek nosi ime “BreakOpen”, kar lahko pomeni, da bo meteor razpadel nad zemljo in da bodo njegovi ostanki posejani po mapi.

Pozorno spremljamo nadaljnje apokaliptično dogajanje in vas ob dodatnih razpletih nemudoma obvestimo na naši spletni strani, vsekakor pa je tole zelo zanimiva ugankarska igra s strani razvijalca Epic.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime