Pro Evolution Soccer 2019 dobil prve slike

Čeprav je FIFA 18 v Sloveniji in po svetu bolj priljubljena simulacija nogometa, nekateri vseeno ostajajo zvesti dobremu, staremu Pro Evolution Soccerju. Zato se ti toliko bolj veselijo kakršne koli nove novice glede naslednjega dela in veseli smo, da si jih lahko preberete ravno pri nas.

PlayStation Hong Kong trgovina je po nesreči spustila na plano prve slike in informacijem, in čeprav so bile te zadeve umaknjene iz strani, vsi poznamo rek: “Ko je enkrat na internetu, tega ne moreš več izbrisati.”

Tako je tudi pri tej novici, saj je vesten uporabnik spletnih forumov pred izbrisom zadeve shranil na svoj PC.

Pro Evolution Soccer 2019 naj bi nudil ogromno novih, dodatnih uradnih lig (kar je malce čudno, glede na Konamijevo izgubo licence za UEFO), tu pa bo tudi povsem prenovljen MyClub. Hvaljenja se tukaj ne končajo, saj naj bi igralci lahko izbirali med 11 novimi veščinami za svoje nogometaše, izboljšana pa bo tudi animacija ter seveda grafika, ki bo omogočala poganjanje v 4K resoluciji, prisotna pa bo podpora tudi za HDR.

Kdaj naj bi igra izšla? Poleti, in sicer 30. avgusta. Do takrat pa uživajte v spodnjih treh slikah.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!