PES 2019 bo deležen celostne licenčne prenove

Na spletu sem zasledil pobegle informacije, ki razkrivajo, da je Konami za nove licence segel globoko v žep. Slednje je bilo po tihem pričakovano, saj so ravno letos izgubili  pravice do uporabe licence za Ligo prvakov (Champions League). Vsekakor dobra novica za vse ljubitelje franšize. Nekoliko manj je verjetna vključitev Premier League licence, ki je za Konami najbrž predraga, bodo pa zagotovo zakupili nekatere izmed preostalih evropskih lig.

V PlayStation store se je za nekaj ur pojavil tudi sam vnos PES 2019, ki je razkril, da igra izide 30. 8. 2018, na naslovni strani legendarne edicije pa se je znašel sam David Beckham, na vrhuncu svoje slave.

Prenovljen bo tudi MyClub, ki bo vključeval 11 novih veščin z izboljšanim streljanjem in vidnim učinkom utrujenosti, poimenovanim “Visable Fatigue”. Slika Philippa Countinha dokazuje, da Konami v rokah še vedno drži pogodbo s katalonskim velikanom.

Ker se tako izid FIFE 19 kot PES 2019 hitro približuje, v kratkem pričakujte več informacij.

Vaša reakcija na članek?

Davorin
Zaposleno bitje, ki v zadnjem času le stežka najde čas za eno izmed njegovih večjih ljubezni, pisanje. Sicer zagrizen športaš in navdušen tehnofil. Kontakt: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!