League of Legends kurzor bo končno dobil prenovo

Razvijalec Riot, ki skrbi za svojo večigralsko igro League of Legends, je objavil novico, za nekatere najbrž majhna, a veteranom še kako pomembna.

Gre za kurzor, s katerim igralci nadzorujejo vsa dejanja v igri. Ta del uporabniškega vmesnika je ostal nespremenjen praktično od samega izida igre. No, to ni povsem res, saj je spremenil svojo barvo iz modre na zlato, a večjih sprememb ni bil deležen.

Red Bull organizira League of Legends turnir svetovnega kova

Riot pravi, da so trenutno v testiranju spremembe kurzorja, ampak si bodo za to modifikacijo vzeli svoj čas, saj se zavedajo, kako pomemben je vsak del uporabniškega vmesnika. Ko bo interno testiranje zaključeno, bodo igralci lahko spremembe preizkusili na testnih strežnikih, kasneje pa se bo preoblečeni kurzor pojavil na vseh serverjih.

Razvijalec obljublja, da bodo igralci lahko svoj kazalec do določene mere kostumizirali. Tako bo poleg barve mogoče prilagoditi tudi njegovo velikost, seveda pa je tu še nekaj dodatnih stvari, ki jih še niso pripravljeni razkriti.

 

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!