Bethesda nas draži s Prey DLC-jem

Že nekaj časa nazaj smo pisali o tem, da Bethesda načrtuje nekaj v povezavi z igro Prey. Draženje z njihove strani se nadaljuje, saj so pred kratkim na Steam dodali nove dosežke, in če jih sestavimo skupaj, dobimo frazo: “If you believed they put a man on the moon.”

To je seveda znano besedilo iz pesmi skupine R.E.M., Man on the Moon. Tako spet namigujejo na Luno, dosežki pa vsebujejo tudi logo podjetja Kasma Corporation, ta pa naj bi bila konkurentka TranStarju iz originalne igre.

Preberite si naš opis igre Prey

Poleg tega se je na Twitterju pojavil tudi KasmaCorp račun, ta pa je pred nedavnim objavil kriptične binarne namige, iz katerih razberemo koordinate na Luni, jasna pa je tudi fraza: “The moon is a harsh mistress.”

Najbolj zanimiv namig pa prihaja iz NASA subreddita, kjer je Kasma Corp račun komentiral sliko Zemlje z binarnim prispevkom. Če to prevedemo, dobimo frazo “imgur 31nProa.” Če to pretvorimo v imgur naslov, dobimo spodnji posnetek:

Zagotovo bo več znanega na E3-ju in veselimo se novih dogodivščin v Prey svetu.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!