Bo Prey dobil razširitev?

Nedolgo nazaj smo potarnali, kako je System Shock predelava zaustavila razvoj, v članku pa smo tudi potožili, da se je duhovni naslednik System Shock serije v prodajnem smislu odrezal precej slabo in čeprav nam je igra pri srcu, je upanje na nadaljevanje skorajda ničelno.

A Bethesda nas je presenetila in uradni Twitter Prey račun je včeraj prikazal kratkek filmček, ki prikazuje Luno s podpisom: “Ali res vemo, kaj je tam zunaj?”

Seveda s(m)o oboževalci zagnali vik in krik od navdušenja, saj nas po vsej verjetno čaka razširitev. Razvijalec Arkane Studios je podobno storil s svojo igro Dishonored 2, ki je prav tako dobila samostoječi dodatek Death of the Outsider, skoraj leto po izidu originalne igre.

Preberite si naš opis Prey igre.

 

Če ste pozorno spremljali Prey in prebirali vse zapiske, ste morda naleteli na referenco, kjer naj bi v globokih kraterjih Lune bila postavljena Pytheas zgradba. To bi seveda bila perfektna lokacija za unikatno grozljivo vzdušje, ki je tako prevevalo izvirnik.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!