Torment: Tides of Numenera ta vikend brezplačen

Uf, ta vikend so bili založniki radodarni in brezplačno ponudili kar nekaj iger v preizkus. Tako lahko igrate Middle earth: Shadow of War ter Rainbow Six: Siege, če pa se vam je zahotelo nekaj starošolske RPG akcije, se lahko preizkusite tudi v Torment: Tides of Numenera.

Gre za duhovnega naslednika ene najbolj opevanih RPG iger v zgodovini, Planescape Torment. Tudi v Torment: Tides of Numenera lahko uživamo v izometričnem pogledu ter spremljamo zgodbo, polno zanimivih dialogov, zraven pa uživamo v vizualno udobni izkušnji, ki bo mnogo komu vzbudila lepe spomine iz preteklosti.

Igro lahko prenesemo iz Steama in takoj začnemo igranje, rezervirajte pa si pošten dopust, saj je to globok in obširen RPG, ki vam bo odgriznil mnogo ur. Kot je v navadi med temi brezplačnimi vikendi, bo tudi Torment: Tides of Numenera močno znižan, in sicer za 60 % na 18 €, napredek med zastonjskim obdobjem pa se bo prenesel tudi v polno verzijo igre.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!