Grand Theft Auto 5 je prodal 95 milijonov kopij

Vsi vemo, da je Grand Theft Auto franšiza zelo uspešna in dobičkonosna. Njena večigralska komponenta je zaslužna, da je še leta po izidu na vrhu prodajnih lestvic, seveda pa je to poskrbelo za prijetno debelo denarnico.

Založnik Take-Two je tako včeraj izjavil, da so igro, od njenega izida leta 2013, prodali že v več kot 95 milijonov primerkih. Direktor Strauss Zelnick je izjavil, da je prodajna uspešno igre pokazatelj, zakaj velja “za najbolje cenjen izdelek trenutne generacije konzol”, potrdil pa je tudi, da je bilo lansko leto najbolj uspešno za GTA Online do sedaj – tako po zaslužku kot po številu igralcev.

Očitno ime Grand Theft Auto avtomatsko zagotavlja printanje denarja, založnik Take-Two in razvijalec Rockstar pa se pospešeno pripravljata za jesen, ko izide njihova najnovejša igra Red Dead Redemption 2.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!