Unreal Gold trenutno brezplačno na Steamu

Legendarna igra Unreal Gold praznuje svojo častitljivo starost, saj je ta prvoosebna streljanka izšla davnega 1998 in sedaj šteje že 20 let.

Razvijalec Epic, ki je dandanes zapisan v očesih sodobne publike predvsem zaradi svoje igre Fortnite, je ta poseben rojstni dan obeležil s prav posebno dobroto. Namreč igra Unreal Gold je trenutno povsem brezplačna tako na platformi Steam kot na GoG. Ne gre se tu za neko omejeno brezplačno zadevo, ko enkrat kliknete spodnji gumb “Install”, si jo boste lastili za vedno!

V Unreal Gold poleg osnovne igre prejmemo še paket misij Return to Na Pali. Tako Gold inačica vsebuje kar 47 različnih misij in čeprav igra vsekakor že kaže svoja leta, je zanimivo videti, kako so prvoosebne streljanke izgledale v nekih davnih, antičnih časih.

Unreal ni bil samo eden prvih v prvoosebnih streljačinah ampak je bil tudi temeljna različica prvega Unreal pogona, kateri je v svojih nadgrajenih nadgradnjah postal že skoraj standard v igričarski industriji. Poleg Gold različice so na GoG-u znižane tudi ostale igre iz Unreal franšize in sicer Unreal 2: The Awakening SE, Unreal Tournament GOTY in Unreal Tournament 2004 in to kar za 80%.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime