Battlefield 1 in Battlefield 4 ponujata brezplačna DLC-ja

Od včeraj so vse oči trenutno uperjene v naslednje Battlefield poglavje, imenovano Battlefield V. A založnik EA ni pozabil tudi na prejšnjih delov serije in je igralcem prejšnjih poglavij, Battlefield 4 in Battlefield 1 ponudil dva popolnoma brezplačna DLC-ja.

Pri Battlefield 4 lahko trenutno zastonj poberemo razširitev Final Stand. Polna cena tega DLC-ja je sicer 14.99€, a ko si zadevo med brezplačnim obdobjem prenesemo na račun, si jo lastimo za vedno. Za igranje seveda potrebujemo nameščeno originalno verzijo igre Battlefield 4.

Zastonjske dobrote je deležen tudi najnovejši naslov, Battlefield 1. Tam lahko pridobimo dodatek In the Name of Tsar in tudi tu se lahko elegantno lahko izognemo ceni 14.99€ ter zadevo brezplačno prenesemo na Originu.

EA je že na začetku meseca ponudil razširitev They Shall Not Pass brezplačno in zanimivo bo videti, če bosta zastonjskega tretmana deležni tudi razširitvi Turning Tides ter Apocalypse. Tako bi kupci samo originalne igre Battlefield 1 pridobili celoten Season Pass povsem brezplačno.

Mimogrede, obe razširitvi si lahko prenesete na račun, četudi si ne lastite originalnih iger, za vsak primer, če si igro kupite v prihodnosti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. Me prav zanima koliko igralcem bo to koristno k ponavadi a so kupili Premium Pass alpa so se nad igro navelical se preden so 1. expansion dodal XD

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime