H1Z1 prišel na PlayStation 4 in hitro nabral 1.5 milijona igralcev

Battle royal je še precej nova niša iger, ki (zaenkrat) še ne vsebuje prevelike količine naslovov. To še posebej velja za konzolo PlayStation 4, kjer manjka popularni Players Unknown’s Battlegrounds, kateri je zavezan samo PC-ju ter konzoli Xbox One.

Tega mnenja je tudi razvijalec Daybreak Games, ki se je zato odločil svojo igro H1Z1 spraviti prav na PlayStation 4. To se je tudi zgodilo v torek, v obliki odprte bete in čeprav je igra spočetka trpela zaradi težav s strežniki, se je situacija kmalu umirila in napredovala. Celo do te mere, da so prilezli do številke 1.5 milijona igralcev, medtem ko je igro naenkrat poganjalo kar 200.000 istočasnih igralcev.

Takim velikim številkam je vsekakor pripomoglo dejstvo, da je H1Z1 povsem brezplačen naslov in zato se tudi pričakuje, da bodo številke sčasoma padle. A ne glede na to so cifre impresivne zato je lepo videti, da H1Z1 lepo živi tudi na PlayStation 4.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!