Amazon rešil serijo The Expanse

Znanstvenofantastična serija The Expanse je tekom svojih treh sezon nabrala goreče število privržencev. Kako tudi ne bi, saj je zadeva kakovostna, zanimiva, predvsem pa dandanes dobrih sci-fi serij preprosto primanjkuje.

Zato smo bili vsi precej šokirani, ko kanal SyFy ni obnovil serije za četrto sezono. Oboževalci niso počivali, ampak so se spravili na Twitter s “hashtagi” #saveTheExpanse, organizirali pa so tudi prelete z letali nad glavnim sedežem Amazona v Santa Monici, kjer so bili vidni ogromni transparenti s prej omenjenim “hashtagom”.

Vztrajnost se je očitno splačala in razkritje, da je serija obnovljena, je objavil sam predsednik Amazona, Jeff Bezos.

Na konferenci International Space Development v Los Angelesu je na odru povedal sledeče:

“Pogovarjal sem se z igralci, pred pol ure, preden se je začel odmor za večerjo. Povedal sem jim, da Amazon trdo dela na tem, da reši The Expanse, a zadeva še ni v celoti zaključena. Med večerjo, deset minut nazaj, so mi sporočili, da je The Expanse rešen.

The Expanse sledi knjižni predlogi pisatelja Jamesa S.A. Coreya, kjer človeštvo kolonizira naš sončni sistem. Pojavijo se razne frakcije ter spori in politične bitke, vse pa je zabeljeno z dobro merico misterija.

The Expanse bo sedaj na voljo za ogled na platformi Amazon Prime in upamo, da doživimo še ogromno kvalitetnih sezon v prihodnosti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime