Napovedana nova Pokemon igra

Po mnogih mesecih špekulacij in “leakov” smo le dočakali uradno najavo nove Pokemon igre! V zadnjih nekaj tednih smo lahko opazili kar nekaj ugibanj, da lahko ob koncu leta pričakujemo novo Pokemon igro, imenovano Let’s go Pikachu & Let’s go Eevee, za Nintendno Switch in danes smo končno dobili uradno potrdilo.

Tako bo izgledal dizajn novih karakterjev.

Nintendo je za vse oboževalce pripravil 90-minutno oddajo z ogromno informacijami o prihodnosti Pokemon iger. Torej prva in najbolj pomembna novica je seveda nova igra za Nintendo Switch Let’s go Pikachu in Let’s go Eevee. Kot pove že sam naslov, tokrat prvič, po igri Pokemon Yellow, ne bomo pričeli svoje pustolovščine s “starter” Pokemonom, ampak ali s Pikachujem ali z Eevee.

Prav tako se bomo skoraj po 10 letih vrnili v prvo regijo Pokemon iger, Kanto. Igra bo prinesla nadgradnjo grafike, zanimive funkcije (kot kaže, nam bodo ponovno sledili Pokemoni!) in pa celo integracijo z igro Pokemon GO!

Tiste prave oboževalce Pokemonov pa naj malo potolažimo, saj igri Let’s go Pikachu & Let’s go Eevee NISTA polnopravni igri, ampak nekakšna odvrtka. Novo, 8. generacijo Pokemon igre lahko pričujemo v drugem delu leta 2019.

Poleg igre Let’s go Pikachu & Eevee pa je Nintendo predstavil še novo igro, imenovano Pokemon Quest, ki je nekakšna Minecraft verzija igre. Pokemon Quest je že na voljo na konzoli Nintendo Switch, kasneje pa lahko pričakujemo še izid na mobilnih napravah, torej Androidu ter iOS-u.

Kot je videti, bo leto 2018 za Pokemon navdušence še zelo zanimivo! Če želite ostati na svežem glede vseh Pokemon novic, pa pridno spremljajte našo spletno stran!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime