Bioware nas draži z novim Anthem napovednikom

V bistvu gre bolj za res kratek dražilnik večigralske igre Anthem, ki bo, vsaj takšna so predvidevanja, zelo podobna sorodnemu naslovu Destiny 2. To pomeni, da se bomo lahko v večigralskem načinu povezali s soigralci v skupine, kjer bomo v PvE načinu odstranjevali razne grdine, nabirali boljšo opremo ter nadgrajevali naše karakterje.

Anthem naj bi originalno izšel že letos, a so razvijalci izid prestavili na 2019. Temu je botrovalo več dejavnikov, kjer zagotovo prednjači precej slab odziv igričarske skupnosti na Destiny 2, zato si je razvijalec Bioware morebiti vzel nekaj dodatnega časa za poliranje naslova. Poleg tega jeseni izide Battlefield V, in ker je pri obeh naslovih založnik EA, seveda ni bilo smiselno tlačiti dva večigralska naslova v isto časovno obdobje.

Poln napovednik Anthema lahko pričakujete na sejmu E3, in sicer 9. junija, kjer bo na EA-jevi konferenci verjetno zelo velik poudarek prav na tej igri.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!