Ogromna modifikacija Fallout: New California dobila datum izida

Pisali smo že o ogromni modifikaciji Fallout: New California, ki je po devetih letih razvoja končno prešla v beta inačico. Čeprav je marsikdo sklepal, da bo zato posledično igra v celoti na voljo vsak hip, ker je tudi sam razvijalec velikokrat najavil, da je modifikacija že praktično končana, bi se v temu primeru uštel.

Razvojna ekipa modifikacije je pred kratkim izdala nov napovednik, kjer je prikazan tudi datum izida. Ta je napovedan za 23. oktober 2018, kar je še precej daleč stran. Razvijalec pravi da, čeprav je glavni del igre zaključen, so med preigravanjem opazili, da nekaj preprosto manjka. V temu primeru so to stranske naloge, ki jih vsi tako obožujemo v RPG naslovih.

Fallout 76 – razkrit naslednji del Fallout franšize

Dodatni razvojni čas naj bi bil tako namenjen implementaciji teh obstranskih dejavnosti, kar naj bi iz Fallout: New California naredilo praktično novo poglavje v tej franšizi.

Vedno glasnejše so govorice, da naj bi novo napovedani Fallout 76 bil precej drugačen naslov, kot smo jih ponavadi vajeni iz te franšize. Poudarek naj bi bil na večigralstvu ter grajenju baze, zato je napoved modifikacije New California pravi blagoslov za navdušence nad starošolskimi Fallout igrami.

New California bo zgrajen na pogonu igre Fallout: New Vegas, zato ne pričakujte ravno najnovejše podobe, a ta bi morala zadostovati za udoben sprehod skozi igro, kjer bolj kot vizualni sladkorčki štejeta globoka zgodba ter reaktiven svet.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime