Bungie razkril novo razširitev za Destiny 2

Bungie je presenetil z novo prihajajočo razširitvijo Destiny 2: Forsaken, ki bo ugledala luč sveta po vsej verjetnosti v jeseni.

Razvijalci pravijo, da bo vse povratne informacije, ki so jo dobili od igralcev, odražale prav tej razširitvi, tako da lahko pričakujemo odlično narejeno zadevo. Poleg tega so predstavili še “The Annual Pass”, ki bo vseboval kar tri nove DLCje, kateri bodo izšli pozimi, spomladi in poleti v letu 2019.

Očitno je, da bo igra živela še naprej, čeprav je izgubila kar velik del igralcev hitro po izidu. Spodaj si lahko še ogledate najnovejši posnetek za prihajajočo razširitev Destiny 2: Forsaken.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

Iron Harvest – Recenzija | Retrofuturistična prva svetovna vojna

Iron Harvest je novi strateški naslov razvijalca KING Art Games in založnika Deep Silver. Ta razvojni studio je sicer znan predvsem po...

Prva smrtna žrtev digitalnega hekerskega napada

Hekerski napadi so lahko za razna podjetja zelo boleča, a še vedno je vse samo digitalno in škoda, ki jo utrpijo, se...

Myst predelava dobila svoj prvi napovednik

Ime Myst je verjetno znano samo veteranom in pa retro navdušencem, vendar pa je ta igra leta 1993 navdušila praktično vsakega PC...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!