NVIDIA: naslednje generacije grafičnih kartic ne bo še dolgo

Zagrizeni PC igričarji so vedno v iskanju naslednje nadgradnje svojih PC mlinčkov in prav ti že dolgo čakajo na naslednjo generacijo grafičnih kartic.

Te so prav gotovo imele za sabo razburljivo leto, saj je kriptomrzlica dvignila njihove cene v stratosfero in te so se šele sedaj pričele umirjati. A nekateri igričarji kljub nižanju cen čakajo s svojim nakupom, saj potrpežljivo čakajo na naslednjo generacijo grafik. In očitno bo njihova potrpežljivost postavljena na preizkus, saj po besedah grafičnega giganta NVIDIE naslednje generacije ne bo še dolgo časa na spregled.

Vsaj tako je povedal direktor Jensen Huang, ki je na Computexu 2018 s to izjavo razžalostil veliko PC privržencev. Nekateri so upali, da bo naslednja generacija, imenovana GeForce 1180, izšla že to poletje, a očitno so to bile samo govorice.

Je pa Huang povedal, da bodo njihovi BFGD (65-inčni, G-Sync, HDR) zasloni izšli proti koncu leta.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!