Paladins prihaja na Nintendo Switch 12. junija

Razvijalci Hi-Res Studios so naznanili prihod svoje FPS igre Paladins na konzolo Nintendo Switch, ki bo izšla 12. junija. Ta bo brez problemov tekla na 60 sličicah na sekundo in nudila medplatformsko igranje z Xbox One igralci, kar je odlična novica, zato upamo, da bodo razvijalci sčasoma dodali še PlayStation 4 in PC publiko.

Če si želite preigravanja takoj, boste morali odšteti nekaj denarja, in sicer vas bo ustanoviteljski paket obral za 30 ameriških dolarjev; če pa imate malce potrpljenja, vam priporočamo, da počakate, saj bo kot brezplačna igra tudi na Switchu izšla proti koncu poletja. Spodaj si lahko že ogledate prvi napovednik za prihajajočo različico igre Paladins.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime