FIFA 19 prihaja septembra, na voljo prvi napovednik

Včeraj je startala E3 konferenca in prvi je imel predstavitev založnik EA, ki je pokazal nekaj več informacij o svojih največjih prihajajočih igrah.

Mednje zagotovo spada tudi FIFA 19 in med predstavitvijo so razodeli nekaj zanimivih informacij.

Največja je zagotovo ta, da bo v FIFO 19 vključena tudi UEFA Liga prvakov, seveda pa ne bo manjkal niti karierni način, kjer bomo zopet spremljali protagonista Alexa Hunterja v njegovi zgodbi, imenovani The Journey: Champions.

FIFA 19 bo poleg izboljšane grafike ter posodobljenih moštev veliko poudarka dajala na prilagodljivost ter taktičnost. V igri bo prisoten sistem, imenovan “Active Touch System”, ki spremeni sprejem in udarec žoge, prenovljeni “Dynamic Tactics” pa bo dal igralcem več možnosti pri prilagajanju njihovih izbranih ekip.

FIFA 19 bo svoj izid doživela 28. septembra, prvi napovednik, v katerem je moč slišati glas Christiana Ronalda, pa si lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!