Prey dobil nov DLC imenovan Mooncrash

Med tem, ko so na Bethesdini konferenci vsi pričakovali nove informacije glede iger The Elder Scrolls ter Fallout, sem osebno čakal na kar koli novega glede ene njihovih manjših iger.

Gre za Prey, ki se mi je lani tako priljubil, da bi ga osebno oklical za svojo igro leta. Igra zaradi slabega oglaševanja ni dosegla ravno rekordnih prodajnih številk, a vseeno je razvijalec Arkane Studios pred kratkim začel dražiti, da se nam morda za igro obeta neka nova vsebina.

Bethesda je to tudi včeraj uradno potrdila v obliki razširitve, imenovane Mooncrash. V njej bomo uzrli zgodbo hekerja Petra, ki se poda na Luno, kjer podjetje TransStar skriva nekakšno skrivnostno bazo. Ta je pred kratkim nehala kazati znake življenja in na nas je, da postojanko dodobra raziščemo.

Zanimivo pri tej razširitvi je, da bo vsako preigravanje postreglo z drugimi nasprotniki in plenom, zato naj bi bil namenjen večkratnemu preigravanju. Še bolj zanimivo je, da je razširitev že na voljo za nakup! Na Steamu si jo lahko pridobite za 20 €, če pa še ne posedujete originalne igre, lahko oboje kupite v kompletu za 40 €.

Poleg tega je osnovna igra pridobila veliko posodobitev, ki prinaša dve novi težavnosti ter New Game+. Težavnost Story je namenjena tistim, ki bi radi izkusili samo zgodbo brez izziva, v Survival pa boste morali skrbeti še za zaloge kisika ter krvavitve, medtem ko vam bo New Game+ po dokončanju igre omogočil ponovno preigravanje v novem skozihodu, kjer obdržite vso prej nabrano opremo ter sposobnosti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime