My Hero: One’s Justice dobiva svojo igro

Ko je izšla pretepaška igra Dragon Ball Fighter Z, smo bili kar malce presenečeni nad odzivom igričarske skupnosti. Igra se je namreč prodajala kot za med in trenutno Dragon Ball Fighter Z kraljuje na seznamu anime pretepačin.

A kmalu bo dobil močno konkurenco iz prav tako zelo popularne anime serije My Hero Academia, ki bo v igričarski formi dobila svojo pretepaško inačico. V My Hero: One’s Justice bomo sledili dogodivščinam tipčka z imenom Izuku Midoriya, ki želi prevzeti mesto All Mighta in postati glavni heroj v deželi. Med igranjem bomo lahko izbrali med tremi igralnimi liki, na voljo pa bodo heroji, kot so Izuku, Katsuki Bakugo, Ochaco Uraraka in tudi All Might, in tudi zlobneži, kot na primer Dabi, Stain in Himiko Toga.

Med igranjem bomo lahko obiskali 12 različnih stopenj, in čeprav igranje s tremi heroji spominja na Dragon Ball Fighter Z, se od njega tudi razlikuje. Za zmago nam namreč ne bo treba premagati vseh treh nasprotnikov, nadzorovali pa bomo samo en lik, kjer bosta ostala dva podpornika, ki bosta med borbo vsake toliko vskočila in primazala nasprotniku kakšno zaušnico.

Vizualno izgleda zadeva prava poslastica, z ostrimi teksturami ter prelepo animacijo.

My Hero: One’s Justice bomo lahko preigravali že letos oktobra, in sicer na Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch ter PC.


Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime