Ninja oznanil partnerstvo z Red Bullom ter naznanil turnir Rise Till Dawn

Morda bi kdo pomislil, da je se je popularni streamer Ninja, ob izgubi 40.000 naročnikov, zasrbljeno držal za glavo in na glas preklinjal. Verjetno bi vsak normalni streamer ob izgubi takšnega števila privržencev ter denarja, zabrisal PC skozi okno in se zavzel, da nikoli več ne prižge streama.

Vendar Tyler “Ninja” Blevins ni bil zaskrbljen saj je vedel kaj ga čaka v prihodnosti. Tako je par dni nazaj mirno oznanil partnerstvo z velikanom Red Bullom, poleg tega pa je napovedal še nov turnir imenovan Rise Till Dawn, ki bo seveda potekal v igri Fortnite.

Zanimivo tekmovanje se bo odvilo 21. julija v Chicagu, igralo pa se bo od zahoda sonca pa vse do njegovega vzhoda. Tekmovalci, ki se bodo združili v dvojice, bodo v tem času poskušali nabrati čimveč točk, kjer bodo bonusne dodeljene tistemu, ki bo pokončal Ninjo.

Rise Till Dawn turnir je zelo popularna zadeva. Ko so organizatorji odprli registracije za udeležbo, so vsa mesta pošla v prvih parih minutah, kjer je vstopnica stala 40$.

In s kom bo med turnirjem v dvojici igral Ninja? Pravi da ima v mislih svojega streaming prijatelja DrLupo, ki naj bi bil v vsakem primeru na nek način vpleten v tekmovanje, zakaj ga potem ne bi postavili kar v ekipo z Ninjo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime