Battlefield V dobil nov igralni posnetek

Če vam je zadnji napovednik za igro Battlefield V bil všeč ali ne, se lahko vsi strinjamo, da zadeva grafično izgleda nadmočno. Igra je sicer napovedana za 19. oktober a nekateri srečneži (oz. nesrečneži, če sovražite hrošče) že lahko preigravajo alfa različico.

Včeraj je YouTube kanal Namtox pokazal igralni posnetek iz alfe verzije, ki kaže naravnost čudovito grafiko ter nekaj strelske akcije. Posnetek je v 1080p resolucij, na ultra nastavitvah, teče pa pri 60-ih sličica na sekundo. Video je odličen, saj ne vsebuje nobenega nadležnega komentarja, izključen pa je tudi uporabniški vmesnik in se tako lahko povsem osredotočimo na prikazano igranje.

In kakšna je bila konfiguracija PC-ja, na katerem je Battlefield V pokazal svoje mišice? Precej pošastna a stavimo, da bo špil deloval tudi na šibkejših mlinčkih.

  • Procesor: Core i7 4790k @4.20ghz
  • Spomin: 16GB DDR3
  • Grafična kartica: Nvidia Titan Pascal 12GB
  • Disk: Samsung Evo 850

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!